Här är ett förslag på en påskmeny, jag hoppas att mina planer på att tillaga den förverkligas imorgon under årets längsta dag.
Grillad grön sparris med apelsinsås
Avocadomousse med dill och citron
Muhammara med ljummet libabröd
Janssons temptation med oliver och kapris
Tofubiffar med fransk senap och vårlök
Pannkakor med sour supreme smaksatt med saffran samt rostade nötter
Ljummen Varm och kall med kardemummagrädde
Hej!
Jag är en nykomling i bloggvärlden och är själv inte vegan men lagar mycket vegitariskt. En trevlig och inspirerande blogg du har. GLAD PÅSK // Solan
Igår när jag gick på stan fick jag en lite folder med veganska påskrecept från Djurens rätt 🙂
Oj! Alltihop det där verkar svårt gott. Apelsin och sparris. Japp, det ska utforskas. Kul också att se att någon mer än jag känner till doldisen Varm & kall. Stående inslag i decembermyset in da hood.
Ha nu en fin påsk Björn! Du är bra!
Fred, kärlek & bönor,
Cecilia
Tofubiffen låter kanon och den får blir en av delarna i dagens middag. Tack för tipset!
glad påsk fining