Jag filmade när jag lagade söndagsmiddag för några månader sedan. Det var lite bohemiskt franskt och smutsigt i köket den dagen. Idag hade jag en timme över och passade på att lära mig min dators klipp-program. Jag kallar den för ”boeuf bourguignon på 32 sekunder”.
Kolla på Mat i Munnen!
Sök på Vegankrubb
Annat på Vegankrubb
- Sojaköttets försvarare 11 november, 2007, söndag
- En grym sorbet från Lejonet och Björnen 26 maj, 2010, onsdag
- Ett ljus har tänts i Malmö 7 november, 2008, fredag
- Hot dogz 4-life – På nobeltorget i Malmö 11 mars, 2008, tisdag
- 13 januari, 2011, torsdag
:O !
Det där ser ju ofantligt gott ut! Finns det lite mer detaljerat recept/tips på vad man kan ha i?
När du redde ut den till en sås, hade du grädde eller mjölk?
Tycker det är svårt att lyckas med rödvin, sist marinerade jag sojakött i det och då smakade det jättebittert 🙁
Slebbo: Kul att du gillar, har tyvärr inget direkt recept men tricket är att låta det stå i ugnen länge. Hade även buljong, inte bara vin. Ska du marinera i rödvin så bör du nog reducera det en hel del. Till själva redningen hade jag mjöl i vatten-redning, sen slog jag i lite grädde också.
Håller med föregående, ser supergott ut!