Ikväll fotade jag och Pär till min kokbok. Det gick riktigt bra och jag blev mycket nöjd med bilderna. Här är ett tandoori-spett med citron och persilje-raita.
Jag var runt hela stan idag för att låna porslin och för att hitta rätt kryddor. 3 asiatiska butiker blev det för att hitta koriander. Den var slut i hela stan så det slutade med att jag köpte thai-persilja eller ”stinking” som den också kallades. Det blev även galanga, ingefära, citrongräs och limeblad. Mycket fint på bild.
Hos en kompis hittade jag den här kryddblandningen. Ganska trevligt tycker jag, men inget slår ju färska kryddor!
Jasså, ser man på! När kommer denna bok släppas till allmänheten? Och kommer den ha någon särskild inriktning, eller snackar vi traditionell kokbok-style? : )
Fotot är katastrof! Hemsk tallrik, framhäver inte maten. Skugga från kameran. Pocketkamera? Ha INTE med i framtida bok!
Anonym: Tack för den aggresivt konstruktiva kommentaren. Det är en preview taget med mobilkamera så hold your horses. …och fotot är inte en katastrof om du kollar runt i andra nollbudget-kokböcker eller bloggar. Lev väl.