Fördrink – Frozen strawberry daiquiri.
Förrätt – Vegetariska ostron snabbmarinerade i citrusjuice serverade med pepparfrukt och rivet skal av citrusfrukt.
Huvudrätt – Vegetarisk Laxfilé, eventuellt grillad och antagligen någon potatisrätt till det.
Efterrätt – Gino gjord på exotiska frukter gratinerade med vit choklad.
Till tolvslaget – Ett litet, litet glas Cava
Vickning – Jordnötsburgare i bröd med chilensk salsa av tomat och koriander.
EDIT: Vi bestämde oss igår för att späcka den något rökta laxen med färskost som vi tänkte krydda upp med peppar och örter. Till detta blir det en Pommes Anna som gjordes klart igår kväll.
Läs även andra bloggares åsikter om vegan, nyårsmat, ostron, gino, vickning
jag ska oxå äta lax på nyår! o potatis i dill o citron o olivolja! efterrätt klurar jag på fortfarande…….
Hallå Björn!! Jag och Dano tycker att du ska komma hit och laga mat…! 😀
Se funderar jag lite.. vi har vänner som ska äta oxfillé på nyårsafton. Har du nån veggovariant som man kan kontra med?
man kanske skulle strunta i att jobba på nyårsaftonskvällen och från 7 dagen därpå och komma hem till dig på mat istället? Rätt lockande…
Gott nytt år, månne alla individer få ett bättre 2008!
hur tillagar man den vegtetariska laxfilén?
Olga: svårt att komma med något bra tips sådär på rak arm om jag ska vara ärlig. har provat att steka seitan-deg i tunna tunna skivor och det blir väldigt gott.
Mart: du är välkommen!
Thkwö: vi tänkte köra den litegrann i ugnen och sen avsluta på grillpanna för att få snygga ränder på den.