Jag och Alice Bergman lägger en hand på den veganska nyårssupén
Idag har vi sprungit i en mängd affärer och handlat en massa mat. Blev även några lådor från systembolaget.
Förrätt 1 – Tunt skivad, grillad lax med nektarin och limesås samt edamamebönor – Gustave Lorentz
Förrätt 2 – Soppa a’la deleted art – Min egen hembrygda Backstabbing amber ale
Huvudrätt – Cognacsflamberad chi chi med trattkantarellsrisotto och sallad med orangea grönsaker – Casal di Serra
Efterrätt 1 – Rich chokladmoussé spetsad med flaggpunsch med Moscatel de Setúbal
Efterrätt 2 – Frukt, ost och nötbricka potluck-style.
Nu hoppas jag bara att det finns en fungerande braskamin, blender och en elvisp i nyårsstugan som ligger långt ut i skogen.
Gott nytt år och tack för det här året! I <3 U Ps. Systembolaget.se är en fantastisk hemsida
Hej! Fin och inspirerande sida du har! Och en rolig idé att göra veggomat mer färgrik. Insett att det faktiskt bara handlar om vana att laga mat och när man fått in den med en receptbank i sitt huvud är det bara att leva! Mvh Maria
Kan du inte lägga upp receptet på den gravade auberginen? =)
Jag fattar inte, vegankrubb heter hemsidan och ni äter grillad lax?
Hoppas på fina bilder från nyårsmiddagen =).
och Johannes -det är så klart vegansk lax. Numera behöver inte en vegan leva på potatis och linser ;).
oj va söt alice va!!