• Stekt portabelloburgare marinerad i vitlök och tamari
• Pyttipanna på färgglada grönsaker och svarta sesamfrön
• Rå sås av soltorkad tomat, koriander och salladslök
• Hembakat lantbröd
• Stekt portabelloburgare marinerad i vitlök och tamari
• Pyttipanna på färgglada grönsaker och svarta sesamfrön
• Rå sås av soltorkad tomat, koriander och salladslök
• Hembakat lantbröd
låter helt fantastiskt!
mm, portabello kan vara väldans gött.. förresten, orelaterad fråga; hur går det med din sojamjölksmaskin? hur ofta göra du egen sojamjölk och hur ofta köper du i butik (procentuellt)? och har du börjat göra egen tofu med den? Är inte i köpestankar direkt, mest bara nyfiken..
S: Det går bra med maskinen, gör ca 3 liter i veckan. Köper endast när jag inte är hemma eller om jag vill testa nån annorlunda sort. Vardagsförbrukningen gör vi själva till.
Ej gjort tofu faktiskt, mest för att jag glömt av. Tack för påminnelsen!
Våran studentbalmat är inte ens sådär snygg, avancerad och tilldragande. (vi ska se fram emot kålrot, matvete och bladspenat. Kul.)
Johanna: Ge mailadressen bjorngadd@gmail.com till det stället ni ska vara på eller de som anordnar er bal så kanske vi kan hjälpas åt. Ingen ska behöva stå ut med kålrot på sin bal!
Gjort egen pesto idag, tack för inspirationen!