Nu är det snart målgång för gänget som arrangerar Vegomässan. Tror aldrig jag jobbat tillsammans med så proffsigt folk, allt har flutit på riktigt bra. Har lite premiärnerver inför morgondagen, vet ju att det alltid löser sig till slut men vägen dit får gärna vara så smärtfri som möjligt.
Det var tungt i förmiddags när jag och Micken började med Janssons frestelserna, vi visste att vi var tvungna att göra fyrtio (40!) stycken. Nu är klockan snart tio och det är bara fyra gratänger kvar sen är det klart. Som tur var hade Big Mike och Nahla skalat all potatis, närmare 30 kilo dagen innan. Alltid skönt att vara väl förberedd.
Igår gjorde jag drygt 300 seitankorvar, som delas i två och serveras på julbordet. Recept kommer efter helgen.
Micke i skalartagen.
Andra bloggar om: vegomässan, seitan, janssons frestelse
det är inte klokt vad fotogenique du är björn.
Fasen vad bra att ni anordnar något sådant, jag funderar sjäv starkt på att bli vegan (äter ändå så gott som aldrig mejeriprodukter och kött) och är en ’djurrättsaktivist’ så jag diggar detta starkt! 🙂
Hej Björn!
Grymt bra jobbat i helgen!
Själv kom jag aldrig ner tyvärr, men jag kirrade i alla fall de tusen programmen och de röda affischerna… Känns bra att jag åtminstone bidrog med något. Ingen reklam blev det i bloggen heller, skäms på mig. Hade varit riktigt spännande att smaka dina seitankorvar och hela jultallriken över huvud taget, bra synd att inte teleporteringsapparaten är uppfunnen än. Hoppas Nahla gjorde ett bra jobb med skalandet och att du är återhämtad efter allt rullande. Hoppas vi ses snart! 🙂
/Sanna