Igår gjorde jag vårrullar.
Jag fyllde dem med äpple, färsk spenat, ingefära, sojafärs och tamari.
Stekte dem i rikligt med olja eftersom jag tycker fritös är white-trash.
Serverade svarta nudlar med sesam och ketjap manissås. Lite koriander hade inte skadat men det fanns inte hemma.
Nam nam!
MUMS!! 🙂
oh sweet! liten fråga, vad använde du till skalet, rispapper? vilket rispapper (eller vad du nu använder som skal) funkar bäst enligt dig? vårrullar is the shit!
s: vårrullepapper från asienlivs!
man tackar.. ska kollas upp!
Mmm.. ser jättegott ut! 🙂
Ser fram emot din kokbok! Har försökt klura ut hur man ska dra ihop några begåvade kockar och skribenter som kan göra en vegomattidning (eftersom papperstidningar fortfarande säljer och flashig och god mat nog är en av de bästa vägarna till vrånga köttätares hjärtan så man kan omvända dem. Du vet.) och du verkar vara en av de mest aktiva och seriösa vegobloggarmänniskorna. Många veganbloggar läggs ner hejvilt, så det är lite pyssel med att hitta folk. Därför hoppas jag att du efter denna struliga kommentar kontaktar alla dina smarta vegokompisar och gör en tjusig veganmattidning som kommer att knäcka allt motstånd och så blir det lite ordning på matkulturen i detta land och förmodligen även fred på jorden. Lycka till!