Jag hymlar inte, när jag varit ute och rumlat sent en lördag vill ha ha i mig fett. Mjukost, sås, friterade godsaker ost och korv.
När jag spenderat dagen efter i soffan vill jag till kvällsmat avnjuta kolhydratstinn mat. Ugnspotatis, ris med god sojasås, pasta med tahini olivolja och citron etcetera.
Däremellan har vi söndagsbrunchen. Denna flådiga pannkakan avnjöts i stillhet och som ett måste hemma hos en annan sann gourmand.
Det är en vanlig skön pannkaka baserad på mjöl och sojamjölk, lite bakpulver samt salt. Rev lite potatis i för att göra den matig och för att ta den långt bort ifrån Crêpe och sylt-pannkaksträsket som är så förrädiskt och förbannat.
Jag toppade pannkakan med smältbar ost när den låg i stekpannan. När den låg på tallrik vigdes den med AoA’s Chorizo, röd pesto, het mexikansk mjukost samt något litet från växtriket.
För den som undrar, t.ex. Pudding så äter jag ingen micromat.
Häromdagen åt jag t.ex. Ekkogourmet burgare med en bulgursallad på äppel och persilja, till detta en tomat och koriandersalsa med rödlök.
Det är bara så in i bomben svårt att få bra foton när det är så höstmörkt ute.
Åh, vad är det för smältbar ost?
jag dog lite av matlust när jag läste detta inlägget. fan va gott helt enkelt!
Jag tar tillbaka mina anklagelser. Detta receptet är exakt vad jag kommer behöva nästa gång jag är bakfull. Jag älskar dessutom att du distanserar dig från det förrädiska mys-syltpannkaketräsket.
Till alla andra: Ät mysig, söt bakfyllemat om du vill ha fuskmage. Annars; är Vegankrubbs brunchpannkaka.
Som Kakan Persson sa på Lasse’s Kiosk en gång: ”Jag vill ha en 200-grammare med ALLT”.
Eller bli inte bakis?
najs, synd bara att man ser en milda-förpackning i bakgrunden.