1/2 Paket tofuline vanilj, något smält
8 Marianne choklad/mint, något krossade
Kolla på Mat i Munnen!
Sök på Vegankrubb
Annat på Vegankrubb
-
Underbart, hemkavlat knäcke! 8 mars, 2011, tisdagInga kommentarer.
- Mycket veganskt på Malmöfestivalen 15 augusti, 2008, fredag
- Kiviks Lilla Råa 29 april, 2011, fredag
- Apelsinchoklad till Dolce Sicilia? 7 november, 2008, fredag
- Tillbaka från Vegomässan 3 juni, 2007, söndag
Vad jag hatar är den självgodheten med vilken smala människor skryter om hur de unnar sig att överäta genom att äta mindre än vad någon som verkligen överäter äter på en kvart.
Är verkligen Marianne vegansk? Har aldrig fått grepp om det. Ibland står det att de innehåller mjölk, ibland inte.
Jag vill också haaaa! puss!
Sorry kompis, Marianne är INTE vego
”Vad jag hatar är den självgodheten med vilken smala människor skryter om hur de unnar sig att överäta genom att äta mindre än vad någon som verkligen överäter äter på en kvart.”
Och jag hatar feta människor, de är lata, odisciplinerade, självförnekande missbrukare.
@Josefin: Marianne innehåller spår av mjölkprodukter eftersom den tillverkas i samma produktionslinje (eller lokal, osäker på vilket) som godis som innehåller mjölk. Tidigare har det stått ”kan innehålla spår av”, men om jag minns rätt är det nu ändrat till att stå att den innehåller 0,5% mjölkpulver eller liknande trots att receptet inte är ändrat. Det tillsätts alltså inget animaliskt, men dom behöver märka det såhär pga allergier. Samma sak med guldnogaut som också fått ändrad innehållsförteckning trots samma gamla recept.
@A: Varför hatar du det? Det är som om jag inte skulle få skriva att jag tar en väldigt lugn dag eftersom det finns utmattningsdeprimerade/utbrända personer som tar det ännu lugnare – varje dag. Om Björn Gadd vill unna sig något han inte brukar och bloggar om det (i ett relevant sammanhang, som hans egen veganmatsblogg ändå får sägas vara) så är det väl mer konstigt att du kommer här och blir arg?