När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan
En skälvande vecka kvar till dopparedan! Är det någon där ute som gör veganskt dopparspad förresten?
Kommande vecka kommer vi att dag för dag duka upp Sveriges bästa veganska julbord!
Det märks även i Vegankrubbs statistik att julen är en matens högtid. Våra mest lästa inlägg är
* Smörgåstårtan, grundreceptet http://www.vegankrubb.se/?p=70
* En klassiker med 6 bloggjular på nacken http://www.vegankrubb.se/?p=11
* Underbara Kitty http://www.vegankrubb.se/?p=763
* Restaurangtipsen från Göteborg http://www.vegankrubb.se/?p=69
* Lite blandad julmat http://www.vegankrubb.se/?p=74
Fantastiska ni!
Min julnojja börjar långsamt krypa under skinet. Håll huvet kallt tänker jag, bakar saffranssskorpor o knäckebröd. Hoppas på gråväder men om utifall decembersolen kommer att göra oss sällskap dammar jag, städar kök o badrum och golvet… våttorka? Kanske!
Hos oss är dopp i gryta på juldagen tradition, numer kör jag på ekologisk grönsaksbuljongtärning/pulver och saltar en hel del extra i buljongen. Sk*nka/prinsesskorv/tofubullar till det, plus rödbetssallad. Det bästa av all julmat!