Har du inte tid eller ork att göra en egen glutenskinka? Julskinkan är ju lite av julbordets drottning, komplett med guldäpple i käften och självklart ett måste. Förr om åren har jag griljerat kålrot och det funkar riktigt bra faktiskt. I år ville jag dock ha KÖTT!
I vilket fall säljs denna fantastiska sk*nka på Astrid och aporna i Malmö. Komplett med enkelt griljeringsrecept!
Aporna håller öppet fram till 16.00 på julafton.
Den fantastiska designen står Maria Borgelöv och Jonas Odhner för.
Ps. Sk*nkan finns även på good-i-licious goodstore i Stocholm!
Otroligt snygg förpackning!
God jul!
Inte för att jag har firat jul, men jag vill också ha ”Sk*nka”. Flytta över Astrid och Aporna till Göteborg vettja! 🙂
testade sk*nkan och den var yummie yummie!
smakar den som hemmagjord seitanskinka eller mer som ”äkta” julskinka?
det vet jag inte riktigt.. jag har varken varit ett stort fan av riktig julskinka eller har testat seitan särskilt mycket. men den smakade mättande, ”köttigt” och gott…
Va den god?:)
men shit, bästa grejen sen skivat bröd! den kör jag på nästa år!
Den var riktigt god faktiskt! Inte för söt som jag hade drömt lite mardrömmar om.