Imorgon fredag är det en special om var man kan käka den bästa vegolunchen. Det är Sydsvenskan som står för reportaget. Sydsvenskan tycker jag personligen sköter sig ganska bra, väldigt ofta djurvänliga insändare, inte alltför sällan vegoanknytna artiklar etc.
Dessutom är ju flera av dyngan-skribenterna vegos!
Vågar man tippa Vegegården på första plats och Govindas strax därefter? Allt annat vore skandal.
Tjuvläs den hos din lokala handlare!
Det är lite för sellout att sätta Vegegården på 1:a plats, även om alla vet att de är bäst. Jag tror de smeker in nåt indiskt ställe på förstaplats. Grekens soppor i Saluhallen ligger bra till också. Glassfabriken är alltid en outsider, ungefär som Tranströmmer & Bob Dylan när det gäller Nobelpriset i litteratur.
No need to tjyvläsa. Reportaget hittas också redan idag i tidningen Dygnet Runt som går att plocka gratis lite varstans i Malmö och Lund. Om ingen hinner/kan lägga ut det på dygnetrunt.se/sydsvenskan.se så hittar ni papperstidningen här: http://dyngan.se/har-hittar-du-papperstidningen/
hade en dyngan med mig i väskan hem idag och upptäckte reportaget för några timmar sedan. det var ganska bra.
well, får väl nöja mig med betyget ”ganska bra” då.. det handlade för övrigt inte om att rangordna restaurangerna, utan att erbjuda lite olika alternativ.
Här är det på nätet: http://sydsvenskan.se/dygnetrunt/article280393.ece
Bara konstigt tycker jag att de gör ingen störa reportage om Govinda’s i stället för att bara sätte de på listen på slutet av artikeln och dessutom beskriver de Govinda’s kök som indisk – det är ju inte alls indiskt det är en fusion av hela världen
I Göteborg få du helt klart den bästa veganska lunchen på Haga Bions café. Där serveras en helt fantastisk buffé med nya spännande rätter varje dag. Ambitionsnivån i köket är hög. De arbetar kreativt med kryddning, soyaprodukter och ovanliga grönsaker. Superbt!